Chamber 88

Chamber 88 var Danmarks første nazirockband. Deres debut var 29. maj 1999 i Sneslev Forsamlingshus ved en Blood & Honour-koncert. Allerede fire uger senere, den 25. juni 1999, spillede de igen, denne gang i det såkaldte Festung Langeland, der var Blood & Honours klubhus på Langeland. De spillede samme sted igen 7. august 1999 efter Blood & Honours hemmelige Hess-march i Svendborg. 25. september samme år spillede de ved en Blood & Honour-koncert i Himlingøje syd for Køge. Det er deres sidst kendte koncert.

Et af bandets medlemmer var den tidligere DNSB-aktivist Morten Baldur Karrebæk Pust, til daglig kendt som Baldur. Han er dømt for en lang række voldsforbrydelser, bl.a. en bevidst påkørsel af en 11-årig indvandrerdreng i Kalundborg. Han er også straffet for besiddelse af 17 kg hash. Han har desuden arbejdet i den Hells Angels-ejede tatoveringsbutik Tattoo World.

Chamber 88 var husorkester for Blood & Honour Denmark i organisationens første levetid (1997-2005). Bandet har ikke spillet koncerter for andre end Blood & Honour. Det er uklart hvornår bandet blev opløst.
Tilknyttet: Blood & Honour Denmark