Vi kan kontaktes på email-adressen redox@redox.dk samt via post:

Researchkollektivet Redox
c/o Internationalt Forum
Griffenfeldsgade 41
2200 København N

Researchkollektivet Redox er altid interesseret i tips om den yderste højrefløj. Uanset hvor lille og irrelevant nogle informationer måske virker, så kan de være ganske brugbare for os.

Hvad har interesse?

  • Klistermærker og graffiti med nazistisk, racistisk, antimuslimsk eller lignende tekst og symboler.
  • Informationer om en klassekammerat/bekendt/kollega/genbo/o.s.v., der deltager i racistiske aktiviteter.
  • Læserbreve med antimuslimske undertoner i lokalavisen.
  • Alt andet, som du tror måske kan være relevant. Selv den mindste detalje kan få stor betydning. Skriv hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Vi vil meget gerne have, at informationen er så præcis som mulig. Husk derfor at skrive tidspunkt, sted og alle andre detaljer du kan komme på. Skriv gerne et telefonnummer eller en emailadresse vi kan kontakte dig på, hvis vi har opfølgende spørgsmål.

Sådan tipper du

Du kan sende os tips på email via redox@redox.dk. Du kan kryptere emails til os ved at hente vores pgp-nøgle. (fingerprint: 00DA 71E5 D7EE CC9E 8B31 AF6D C09A 8DFE 73E5 E133)

Du kan også skrive til os på Signal på 61 77 57 89. Fingerprint: 80361 62294 09977 20582 83811 73247 (opdateret april 2023).

Kildebeskyttelse

Da Redox.dk er omfattet af Medieansvarsloven er du som kilde beskyttet. Det betyder, at journalisterne bag Redox.dk ikke kan pålægges at oplyse identiteten på en kilde til f.eks. politiet eller retten. Det kan du læse mere om i retsplejelovens §172. Derudover gør vi selvfølgelig vores yderste for at beskytte dig som kilde, hvilket blandt andet betyder at vi ikke opbevarer dit navn og kontaktoplysninger sammen med de informationer du leverer.