Researchkollektivet Redox’ arbejde med at dokumentere og offentliggøre viden om den yderste højrefløjs aktiviteter koster penge. Især til transport, kameraudstyr og drift af vores medieplatform redox.dk. Da Redox ikke får mediestøtte eller har en stor koncern i ryggen, er vi afhængige af privatpersoners donationer. Hele redaktionsgruppen bag Researchkollektivet Redox arbejder desuden frivilligt.

Støttekollektivet er en støtteordning, der skal sikre Redox’ fortsatte arbejde og driften af redox.dk. Alle bidrag øger vores muligheder for at varetage rollen som det bedste gravende journalistiske medie her i landet, der afdækker og analyserer højreradikale strømninger og grupper i samfundet.

Du bliver medlem ved at vælge, hvor meget du vil betale månedligt nedenfor.

Vi bruger EasyMe som betalingsmodul og den internationale betalingstjeneste Stripe som indløser. Vi i Redox har ikke adgang til dine kortoplysninger, det er alene Stripe, der har det. Vi kan kun se din emailadresse.

Du kan også bruge vores konto eller MobilePay, hvis du ønsker at donere et engangsbeløb til Redox. Vi værdsætter alle donationer uanset størrelse.

Bankoplysninger: 8401 – 0001155573

MobilePay: 80905