Researchkollektivet Redox står gerne til rådighed med baggrundsviden og sparring, når journalister fra andre medier beskæftiger sig med den yderste højrefløj. Vi leverer både hele researchpakker, enkle informationer og fotos. Vi står også til rådighed som kommentatorer, hvis du vil have en kvalificeret analyse af en begivenhed eller udvikling til citat. Vi kan ikke hjælpe med kontakt til tidligere nazister eller andre informanter.

Vil du gerne have en udtalelse, så kontakt os på redox@redox.dk

Bemærk i øvrigt at vi er en frivillig organisation. Vi har alle enten et fuldtidsjob eller er under uddannelse, og Redox er noget vi laver i vores fritid. Derfor kan der godt gå flere dage før vi svarer på henvendelser.

Fotos
Vi sælger gerne ud af vores store fotoarkiv, der rummer over 200.000 billeder. Vi tager 1400 kroner per styk. Der kan forhandles individuel rabat ved køb af mere end fem fotos.

Da Researchkollektivet Redox er en momsfritaget forening er der ikke moms på billederne. Frivillige, progressive medier og blogs kan bruge vores billeder gratis, hvis der laves aftale om det på forhånd. Det kan etablerede medier ikke. Hvis du vil købe eller bruge fotos, så send en email til redox@redox.dk.