Hvid Røvfuld Band

Hvid Røvfuld Band er formentligt det største naziband herhjemme. Det udspringer af miljøet omkring hooligangruppen White Pride i Aarhus og blev dannet i 1997. Bo Summer, der er forsanger i det kendte metalband Illdisposed, var medlem af Hvid Røvfuld Band frem til 2002. Du kan læse mere om Bo Summers tid i Hvid Røvfuld Band her.

Hvid Røvfuld Band startede i 1997, på opfordring fra folk fra det store, danske metalband Illdisposed. Det forklarer bagmanden, Jesper Hviid Petersen i en booklet-tekst i 2008:

”Navnet Hvid Røvfuld fulgte med over helt naturligt, da nogen personer fra et kendt aarhusiansk heavy metal-band, der også var læsere af BORGEN (AGF-fanmagasin, drevet af personkredsen omkring White Pride, red.), en dag foreslog at vi skulle lave nogle numre i stil med den engelske oi-musik, der så småt var ved at blive kendt i Danmark.”

Jesper Hviid Petersen har i mange år været med i White Pride, men har samtidig haft nære relationer til nogle af de store, upolitiske fangrupper på AGFs fanscene. Jesper Hviid Petersen var tekstforfatter, forsanger og organisator i Hvid Røvfuld Band. Jesper Hviid Petersen var, udover White Pride, også medlem af det racistiske netværk Dansk Front, og idag har han nære relationer til Vederfølner. Han har tidligere været i politiets søgelys i forbindelse med en række trusselsbreve rettet mod en person, der havde udtalt sig kritisk om White Pride, men der blev aldrig rejst tiltale mod ham.

Hvid Røvfuld Band har udgivet følgende albums:

  • Tøfting (1999)
  • Når det siger klik i mit hoved (2000)
  • GF Metal Oi!…og bajer! (2001)
  • 176 (2002)
  • Alle skal dø! (2005)
  • Lorten Duncan (2006)
  • Morderen Olsen (2007).

I 2008 blev der udgivet en opsamlings-dvd med al det materiale Hvid Røvfuld Band har udgivet, inklusive en række booklets med fyldige kommentarer fra Jesper Hviid Petersen.

Musikken, som Hvid Røvfuld Band spiller, er for så vidt ikke interessant. Det er teksterne derimod. Tekstuniverset handler primært om bandets kærlighed til AGF og had til indvandrere og venstreorienterede. Teksterne er skrevet i et brutalt sprog og efterlader ingen tvivl om, at bandet mener hvad de synger. Et par af de mere rabiate eksempler.

Fra sangen ”§266b” på albummet ”GF Metal Oi!…og bajer!” fra 2002:

nu er der sgu’ aber på stadion igen,
tre hottentotter, 6000 hvide mænd
OB i er fandme mega til grin
stille op med sorte zambianer-svin

Fra sangen ”Lortensmagten” på samme album:

du er sgu’ så skide nem at provokere
din kone får den i sheriffen af en neger
jeg knepper din datter hun er vist kun fjorten
synd for ham morten han fik huller i skjorten!

Fra sangen ”Når det siger klik i mit hoved”, fra albummet af samme navn:

guldøl, støvler og en kæmpe stanleykniv
men du er ikke en kat, du har kun et liv
der er ingen forskel på de onde og de gode
de ryger alle sammen ned når det siger klik i mit hoved

Tilknyttet: Ultra White Pride