Danish Defence League

Blev stiftet i efteråret 2010 efter det engelske forbillede, English Defence League. Allerede fra begyndelsen prægedes Danish Defence League (DDL) af intern uro med gentagne udskiftninger af ledelsen.
Organisationen er en antimuslimsk gadebevægelse, som adskiller sig fra mange andre grupper på den yderste højrefløj ved at støtte staten Israel og kalde sig antiracister. De organiserer sig og mobiliserer især på internettet, og deltager i internationale demonstrationer og møder, samt ved sociale arrangementer på den yderste højrefløj i Danmark. DDL fungerer som samarbejdspartner og ungdoms- og aktivistgruppe for Stop Islamiseringen Af Danmark (SIAD).

DDL havde igennem 2011 og 2012 lokaler flere steder i Danmark, blandt andet i Bov ved Padborg. Da den tidligere talsmand, Kasper Mortensen, trak sig fra organisationen, faldt den sammen, og DDL tæller i dag reelt kun et par håndfulde aktivister.

DDL stod bag den store demonstration i Aarhus den 31. marts 2012, der formentligt var den største demonstration på den yderste højrefløj siden Anden Verdenskrig.