Partiet De Nationale

Partiet De Nationale (PDN) blev stiftet i 1989. Lederen var nazisten, Albert Larsen, tidligere folketingskandidat for Fremskridtspartiet og samtidigt medlem af DNSB. Hans søn, Peter Larsen, var også medlem af DNSB og fungerede som organisationens illustrator. Han fulgte med faderen over i PDN, hvor han blev ungdomsleder.

PDN var et naziparti, der udadtil forsøgte sig uden den sædvanlige brug af nazistiske symboler. Det lykkedes Albert Larsen at opnå en del presseomtale, fordi han ikke holdt sig tilbage med voldelige trusler og andre opsigtsvækkende udtalelser. Blandt andet blev Albert Larsen, som en af de få navngivne personer, sat i forbindelse med bombeattentatet mod partiet Internationale Socialisters kontor i 1992. Partiet stillede op til kommunalvalgene i 1989 og 1993, men fik næsten ingen stemmer.

Da Albert Larsen døde i 1994, overtog hans søn ledelsen af partiet, men efter få måneder gav han op og nedlagde PDN. Senere var Peter Larsen en overgang medlem af Den Danske Forening og med i ledelsen af DDFs uofficielle ungdomsorganisation Dansk Ungdom, som han var med til at stifte. Siden 1996 er Peter Larsen tilsyneladende forsvundet ud af politik.