Stopp Islamiseringen Av Norge

Stopp Islamiseringen Av Norge (SIAN) er en stærkt antimuslimsk organisation, som blev grundlagt under navnet Aksjonskomiteen Mot Bønnerop i foråret 2000. Organisationen skiftede senere samme år navn til Forum Mot Islamisering (FOMI), og i 2008 fik SIAN sit nuværende navn og blev samtidig en del af netværket Stop Islamisation Of Europe (SIOE). Efter indtrædelse i det europæiske netværk forøgedes gruppen aktiviteter betydeligt og SIAN blev synlige i medierne og på gaden. Eksempelvis arrangerede SIAN en række informationsstande i Oslo i samarbejde med det nazistiske parti Norgespatrioterne.

Organisationen er aktiv i en række norske byer og er kendt for sine mange kontroversielle, antimuslimske udsagn. Formanden Arne Tumyr har bl.a. udtalt at man burde gribe til våben for at bekæmpe hvad han selv kalder den muslimske invasion af Norge. Under retssagen mod Anders Breivik blev Tumyr indkaldt som vidne sammen med daværende leder af NDL, Ronny Alte og Tore Tvedt, lederen af den nazistiske sekt Vigrid.

Foråret 2012 var præget af interne stridigheder i SIAN, der omhandlede organisationens officielle holdning til et samarbejde med NDL. Ledelsen i SIAN besluttede at stoppe samarbejdet med NDL, men flere af organisationens medlemmer deltog på trods af dette i en NDL-demonstration i Stavanger. Danske Anders Gravers valgte som leder af SIOE at ekskludere SIAN fra det internationale samarbejde på baggrund af ledelsens beslutning. Flere NDL-sympatisører trak sig herefter ud af SIAN og dannede SIOE Norge, som i dag er den nye norske gren af SIOE netværket.