Nordiska Förbundet

Nordiska Förbundet (NF) blev dannet i efteråret 2004 af personer, der tidligere var aktive i Nationaldemokraterna og Svenska Motståndsrörelsen. NF havde store startvanskeligheder, idet antifascistiske hackere fik adgang til deres webshops kundekartotek og ydermere offentliggjorde interne organisatoriske planer for NF. Siden da har organisationen i anden halvdel af 00’erne stået bag en række vigtige sammenkomster og propagandakanaler for den svenske nazistiske bevægelse. Bl.a. stod yngre folk i NF i 2007 bag de uafhængige kampagner: Helsingborgskampanjen i Helsingborg og Aktivism Öresund i Malmø.

NF har forsøgt sig med både forlag og plade- og bogudgivelser, bl.a. dannedes ud fra resterne af Nordland Records et nyt forlag Nordiske Förlaget. Forlaget sælger og udgiver nazistisk musik og litteratur, bl.a. udgiver Nordiske Förlaget det højreradikalde band Svensk Ungdoms musik. NF står også bag internetcommunityet Nordisk.nu, der i dag er mindre aktivt, men stadig anses for at være et vigtigt diskussionsforum for den højreradikale scene, ligesom at det fungerer som en informationsplatform for aktiviteter.

NF har i årene 2005-2008 arrangeret ”Nordiska Festivalen”, der har haft besøg af internationale gæster, eksempelvis den tidligere Ku Klux Klan-leder David Duke. Ideologisk baserer NF sine idéer på amerikaneren Richard McCullochs teorier om ”den nordiske race”. Nordiska Förbundet er i dag den mindste organisation på den svenske højreradikale scene, men har samtidig størst erfaring med skabelsen af professionelle medieprodukter.