Nyheder

Pressenævnets logo
4. dec 2018
Redox.dk får kritik for omtale af ældre dom.
NMR afholdte i august en storstilet valgkamps demonstration, der dog endte med at blive en stor fiasko. Foto: Redox.
17. nov 2018
Siden NMR har etableret sig i Danmark, har deres aktivitetsniveau været støt stigende. Selvom drømmen om en masseorganisation er fjern, så har de tre lokalafdelinger fået både opmærksomhed og nye medlemmer på sine natlige aktioner. 
5. nov 2018
Bellinge har det seneste halve år været udsat for massiv nazistisk propaganda fra Den Nordiske Modstandsbevægelse. En af bevægelsens lokale sympatisører blev i september optaget som medlem, og lokalområdet kan nu se frem til endnu mere nazistisk aktivitet.
16. okt 2018
Knivtrusler og flaskevold har netop sendt et tidligere medlem af Danmarks Nationale Front i fængsel i fem måneder. Han har tidligere demonstreret med For Frihed.
10. okt 2018
I november sidste år blev en af Redox' fotografer angrebet med en brændende fakkel, da han dækkede en For Frihed-demonstration. Nu har politiet stoppet efterforskningen af Tim Krog Nielsen, der stod bag.
4. okt 2018
Sidste år begik højreradikal aktivist et overfald på Krystalnattens årsdag. I år vil hans organisation demonstrere i det centrale København.
Episoden fandt sted i toget mellem Helsingør og Snekkersten. (Foto: Henry1500)
25. sep 2018
Det var en racistisk internetdebattør, der tidligere på måneden gik amok i et kystbanetog. Han truede først togpersonalet, derefter politiet og da han blev anholdt truede han også dommeren.
13. sep 2018
Danmarks Nationale Front er kørt trætte. Aktivitetsniveauet er i bund og dette års traditionelle sommerfest blev en våd fuser.
7. sep 2018
Som så ofte før kan mange tendenser på den yderste danske højrefløj forudses ved at kigge mod Sverige. De seneste års forbrødring mellem nationalkonservative og nynazister hinsidan er nu på vej til Danmark.
Dansk Folkepartis leder Kristian Thulesen Dahl ses her ved Folkemødet på Bornholm i 2017. (Foto: News Øresund).
5. sep 2018
DF's førstemand i Kerteminde Byråd har de seneste dage fået negativ opmærksomhed for sine voldsforherligende opdateringer på Facebook. Redox kan nu afsløre, at han tidligere har opfordret til at bombe et muslimsk optog. Afsløringen blev dog for meget for DF'eren, der nu har meldt sig ud for ikke at skade partiet yderligere.
Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson ses her under Almedalen ugen i 2017. (Foto: News Øresund)
4. sep 2018
En medarbejder i fagforeningen 3F's afdeling i Kastrup er byrådskandidat for Sverigedemokraterna ved valget i september. Det sker selvom partiet fører en særdeles hård linje overfor den svenske fagbevægelse.
31. aug 2018
De seneste måneder har den højreradikale partileder ved en række tilfælde opsøgt helt unge skolebørn for at tale om politik med dem. Han er samtidig blevet en viral succes på sociale medier og har fået et gennembrud, der bør vække bekymring hos alle forældre.
Snigmordskufferten der blev fundet hjemme hos Peter Holm under politiets ransagning, passer til en af hans pistoler. (Foto: Polisen).
21. aug 2018
Torsdag starter retssagen mod et medlem af Nordiska Motståndsrörelsen. Han er tiltalt for at ville skyde to journalister, der har skrevet kritisk om nazibevægelsen.
18. aug 2018
Selvom mere end 60 personer havde meldt sig til på Facebook, så dukkede næsten ingen op, da Rasmus Paludan ville holde Pride på Nørrebro.
Rasmus Paludan ses her ved For Friheds demonstration på Nørrebro i december 2016.
16. aug 2018
Rasmus Paludan vil lørdag gennemføre sin egen Pride-parade igennem Nørrebro.
13. aug 2018
Et racistisk motiveret knivoverfald skabte intern ballade, da Generation Identitær i sidste uge gennemførte deres internationale sommerlejr i Frankrig. Nu står den engelske afdeling tilbage en leder fattigere. 
DFs Martin Henriksen vil onsdag fejre Burka-forbuddet ved en demonstration afholdt af For Frihed. (Foto: Mogens Engelund.)
31. jul 2018
På onsdag indføres burka-forbuddet. Dansk Folkepartis Martin Henriksen markerer dagen i selskab med en række kendte nazister.
9. jun 2018
Lørdag gik kristne abortmodstandere på gaden på Nørrebro. De fik selskab af den højreradikale advokat Rasmus Paludan.
Kristian Niss ses her i uniform ved Den Nordiske Modstandsbevægelses demonstration i Ludvika i Sverige den 1. maj 2018. (Foto: Researchkollektivet Redox)
18. maj 2018
Danske nazister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse vil hænge "folkeforrædere" - navngiven politichef optræder på nazisternes dødsliste.
Michael Ellegaard ses her i forbindelse med en tv-debat i 2013, hvor han repræsenterede Frit Danmark. Foto: Redox
17. maj 2018
Michael Ellegaard, formanden for Frit Danmark, nedlægger partiet. Han påstår, at andre vil arbejde videre som undergrundsbevægelse, der kan gribe til våben.
Jesper Rosendahl Gregersen (med sort kasket) deltog senest den 1. maj i Den Nordiske Modstandsbevægelses demonstration i Ludvika i Sverige. (Foto: Researchkollektivet Redox)
16. maj 2018
En dansk nazist fra Den Nordiske Modstandsbevægelse opfordrer på nettet til at skyde justitsminister Søren Pape Poulsen
Jesper Rosendahl Gregersen (med sort kasket) deltog senest den 1. maj i Den Nordiske Modstandsbevægelses demonstration i Ludvika i Sverige. (Foto: Researchkollektivet Redox)
15. maj 2018
Nazister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse vil skydetræne i nordsjællandsk skydeklub.
Den Nordiske Modstandsbevægelse har det seneste år etableret sig i Danmark. I begyndelsen af december blev dette gruppebillede taget og efterfølgende delt på det sociale medie VK. (Foto: Privat)
14. maj 2018
Den Nordiske Modstandsbevægelse er erklærede nationalsocialister. Det afspejler sig i især på de sociale medier, hvor de jævnligt poster dødsfantasier om dem, der ikke passer ind i deres verdensbillede.
Sådan så det ud da NMR i september kampklædte forsøgte at marchere gennem Göteborg. (Foto: Redox)
9. maj 2018
Bomber, drab og våbenlagre. Den nazistiske organisation Nordiska Motståndsrörelsen holder sig ikke tilbage i kampen for et forenet, nationalsocialistisk Norden. Nu har de fået fodfæste i Danmark.
6. maj 2018
Første maj demonstrerede For Frihed igen i København, og endnu en gang var flere kendte nazister blandt deltagerne. Organisationens talsmand vil ikke kommentere på situationen.
Sådan så det ud 1. Maj i 2012 da medlemmer af Rightwings forsøgte at demonstrere i Kongens Have. (Foto: Redox)
20. apr 2018
Arbejdernes internationale kampdag kan blive forstyrret, når den yderste højrefløj vil partycrashe Fælledparken i København.
Jérémy Trebbien Milehack ses her sammen med partilederen for Stram Kurs i forbindelse med et valgkampsarrangement på Christianshavns Torv i oktober 2017. Foto: Redox.
16. apr 2018
Det var en sympatisør af det højreradikale parti Stram Kurs, der mandag blev anholdt på Københavns Vestegn af tungtbevæbnet politi.
22. mar 2018
Med lækre videoproduktioner og symbolske aktioner har gruppen Identitær fået opbakning på store dele af den yderste højrefløj. Det er lykkedes dem at organisere en række personer, der ikke tidligere har været aktive i lignende grupper.
28. feb 2018
Selvom Dan Park gang på gang på gang optræder i nazistiske sammenhænge, er han stadig velkommen i den nationalkonservative bevægelse i Danmark. Vi har samlet dokumentationen for hans nazistiske aktiviteter her.
21. feb 2018
Uriasposten har for tredje gang på få år været nede. Denne gang dog ikke efter beslutning fra Kim Møller - i stedet udspillede der sig et større drama i kulisserne.
7. feb 2018
Der er nu gået tre dage siden Det Nordiske Broderskabs mislykkede demonstration, men et centralt spørgsmål står stadig ubesvaret: Hvorfor dukkede arrangøren ikke op?
4. feb 2018
Kun to personer dukkede op til Det Nordiske Broderskabs demonstration i København. Efter en time på Nyhavn opgav de deres planer og blev eskorteret væk af politiet.
25. jan 2018
En lille gruppe nazister har planlagt en demonstration i København, hvor de blandt andet vil ære de danskere, der kæmpede for Hitler under Anden Verdenskrig. Samtidig ligger de i konflikt med resten af det københavnske nazimiljø.
Benny Hygum deltog i 2016 i det nazistiske Danskernes Partis landsmøde. Her ses han ankomme til mødet i Sønderjylland. Foto: Redox.
23. jan 2018
Det tidligere medlem af Dansk Folkeparti, Benny Hygum, blev sidste mandag dømt for brud på racismeparagraffen.
2. jan 2018
Trods trusler om at smide navngivne personer ud 'evt. med faldskærm' vil Københavns Politi ikke efterforske valgplakater.
13. dec 2017
Sagsøgt for at bruge sit eget navn. Sådan gik det Rasmus Paludan Malver, da han ragede uklar med Rasmus Paludan. Her får du historien om en ret unik retssag.
Thomas Frausing Vestergaard ses her i spidsen for DNSB's Hess-march i Kolding i 2007, sammen med Jonni Hansen. Foto: Redox.
11. dec 2017
Selvom han har forladt nazibevægelsen og fortryder sin fortid, så lever racismen i bedste velgående i Thomas Vestergaards nye bog.
22. nov 2017
Det gik slet, slet ikke som håbet for partierne på den radikale højrefløj. Nye Borgerlige mistede 11 af sine 12 byrådspladser og ingen af småpartierne opnåede repræsentation.
Nye Borgerliges spidskandidat i til Kommunal- og Regionsrådsvalget i Halsnæs Kommune, Bill Malmgren, er blandt dem der har delt Krigserklæringen. Her ses han, yderst til venstre, ved partiets Årsmøde i 2016. (Foto: Redox).
20. nov 2017
En række kandidater fra Nye Borgerlige bakkede op, da en højreradikal debattør skrev en krigserklæring mod muslimer.
Niels-Christian Herholdt Braad ses her i forbindelse med ORG's møde i Aarhus i august 2005. (Foto: Redox).
18. nov 2017
Ved byrådsvalget i Randers kan vælgerne stemme på et tidligere medlem af den hemmelige højreradikale loge ORG. Han er ikke den eneste ORG'er i partiet.
På Bornholm hænger der mange steder valgplakater for René Birk Danielssons. (Foto Redox)
17. nov 2017
I dag sidder han i kommunalbestyrelsen på Bornholm for Dansk Folkeparti. Men tilbage i 00'erne var René Birk Danielsson aktiv i det nynazistiske netværk Dansk Front. 
Billedet her er fra Nye Borgerliges landsmøde i 2016. Lars Kiil optræder ikke på billedet. (Foto: Researchkollektivet Redox)
16. nov 2017
Endnu en byrådskandidat fra Nye Borgerlige må forlade partiet. Denne gang sker det efter at have sendt en email med grove racistiske og antisemistiske udsagn.
På Thomas Kolds opslag fra grisefesten ses Helmuth Nyborg stående i midten bag to andre deltagere.
15. nov 2017
Der var gris på gaflen, da Nye Borgerliges Århus-afdeling i foråret havde intern fest. De blev gæstet af den kontroversielle professor Helmuth Nyborg.
14. nov 2017
Kandidatlisten hos det nye parti Stram Kurs er en blandet landhandel. Redox giver et overblik.
11. nov 2017
Den 21. november 2017 skal der stemmes til landets byråd og regionsråd, og igen stiller den yderste højrefløj op.
9. nov 2017
Torsdag aften blev en fotograf fra Redox udsat for et overfald, da han dækkede en For Frihed-demonstration i København. Angrebet er politianmeldt.
9. nov 2017
Ved det kommende lokalvalg står Daniel Aage Holm nummer tre på Dansk Folkepartis liste i Skanderborg. Trods partiets nultolerancepolitik overfor højreradikale forbindelser har han en fortid i flere af den slags grupper.
Den 21. november opstiller Nye Borgerlige for første gang til et valg, det sker ved By- og Regionsrådvalget, hvor de stiller op i en lang række kommuner og regioner. Foto: Redox.
8. nov 2017
Det er fem år siden, lød undskyldningen, da Ekstra Bladet afslørede en Nye Borgerlige-kandidats udtalelser om etnisk udrensning. Men de ophedede kommentarer på Facebook er fortsat mange gange side da. Det kan Redox nu afsløre.
16. okt 2017
På lørdag vil den nazistiske organisation Danmarks Nationale Front gennemføre en hemmelig demonstration i Viborg.
2. okt 2017
Jesper Hassel Hansen og Dan Park var til stede, da svenske nazister i lørdags ville marchere i Göteborg. Demonstrationen udviklede sig voldsomt, da nazisterne angreb politiet.
Da NMR 1. maj i år marcherede gennem den svenske by Falun, var det med op cirka 600 deltagere - heraf mange i fuld uniformering med faner og skjolde. Foto: Redox.
19. sep 2017
Nordiska Motstandsrörelsen er Nordens største og mest voldelige naziorganisation. I år har organisationen 20 års-jubilæum og om få uger vil de marchere igennem Göteborg. Vi tegner et portræt af organisationen.
11. sep 2017
Efter nedlæggelsen af Danskernes Parti i juni måned har en lang række af de centrale medlemmer givet udtryk for åbenlyst fascistiske og antisemitiske holdninger.
2. sep 2017
Der blev ikke lagt fingre i mellem, da For Frihed i dag fortsatte sit korstog på Nørrebro.
31. aug 2017
Flere personer fra For Frihed vil samle et tæskehold for at angribe venstrefløjsaktivister. Lørdag marcherer bevægelsen i Københavns Nordvestkvarter.
30. aug 2017
Den kontroversielle eks-psykologiprofessor var blandt hovedtalerne ved en amerikansk konference for den radikale højrefløj.
Cirka 150 deltog, da Dansk Front og miniorganisationen De National-Liberale demonstrerede i Svendborg den 10. juni 2006.
19. jul 2017
Den 19. juli er det ti år siden, at det racistiske netværk Dansk Front lukkede og slukkede. I den anledning fortæller vi historien om den danske nazibevægelses største succes siden Anden Verdenskrig.
2. jul 2017
Mindre end et år efter, at Daniel Carlsen lovede sine følgere, at Danskernes Parti ville komme i Folketinget, smider han håndklædet i ringen.
Det var på "Uddannelsescenter Christiansminde" under Jægerprislejren at den nationalkonservative fest blev afholdt. (Foto: Redox)
28. jun 2017
Til daglig træner politiets aktionsstyrke og Frømandskorpset i Jægersprislejren i Nordsjælland. Lørdag var det i stedet den yderste højrefløj, der gæstede stedet.
Niels Kristensen ses her ved siden af Jonni Hansen bærende på en hagekorsfane under DNSB's Hessmarch i Kolding i 2007. (Foto: Redox)
23. jun 2017
Voldsdømte Niels Kristensen er veteran i den danske nazibevægelse. Nu er han blevet aktiv i Danskernes Parti.
18. jun 2017
Et medlem af Danmarks Nationale Front og Danskernes Parti truer i en internetvideo navngivne antiracister.
Niels Larsen ved Nye Borgerliges årsmøde, 2016.
16. jun 2017
Der er stor jubel blandt højreradikale internetaktivister efter søndagens bilangreb, hvor en organiseret nazist påkørte en asyldemonstration i Malmø.  
Alex Jönsson ses her i grøn sweatshirt ved Nordiska Motstandsrörelsens demonstration 1. maj i Falun.
14. jun 2017
Søndag aften kørte den 22-årige nazist Alex Jönsson ind i en demonstration i Malmø. En gruppe irakiske flygtninge demonstrerede for retten til asyl. Han fortalte efterfølgende politiet, at angrebet skete fordi ”han ville markere, at de ikke skal være i Sverige”.
Viktor Stefan Sture Melin er 23 år gammel, og har været aktiv i NMR siden 2015. I 2016 var han leder af lokalafdelingen i Göteborg. Han er tidligere dømt fire gange for vold, samt for røveri og flere andre forhold. Foto: Redox.
9. jun 2017
Medlemmer af den nazistiske organisation Nordiska Motståndsrörelsen er blevet tiltalt for tre bombeangreb rettet mod flygtninge og venstreorienterede.
Det var en blandet skare af bikere, højreradikale der dukkede op på Christianshavns torv. Foto Redox.
4. jun 2017
Medlemmer fra organisationer på den yderste højrefløj var fredag i København for at kæmpe mod romaer.
Tania Groth taler ved For Friheds demonstration den 27. februar 2016
10. maj 2017
Tania Groth synes godt om en voldsforherligende statusopdatering på Facebook, der viser to blødende mennesker fra en antifascistisk demonstration i USA.
Anders Bruun Nørring deltager her ved For Friheds demonstration den 3. december 2016
9. maj 2017
Den yderste højrefløj spytter nye medier ud på stribe i disse år. Bag et af dem står Anders Bruun Nørring, der med videokamera og udhængning bekriger venstrefløjen.
Hans Christophersen til møde i Dansk Kultur den 25. marts 2017
7. maj 2017
Foreningen Dansk Kultur, der er en del af det nationalkonservative miljø, har et bestyrelsesmedlem, der samtidig er aktiv i det nynazistiske Danskernes Parti.
Ved PEGIDA Sveriges demonstration i Gøteborg i april 2015 holdte Ninna Martina Moeskjær tale. Hun ses her iført grøn jakke. Foto: Robin Aron.
20. apr 2017
Igennem det seneste halve år har en aktivist fra Nye Borgerlige i København været medlem af det nynazistiske Danskernes Parti. Det kan Redox i dag afsløre.
Pernille Vermund og Peter Seier Christensen ses her ved partiets pressemøde i efteråret 2016. Foto: Redox
9. apr 2017
I al stilhed har Pernille Vermunds parti ekskluderet endnu et medlem. Denne gang er der tale om en tidligere Hells Angels-sympatisør.
Jesper Hassel Hansen ses i lys hættetrøje i midten. Til højre for ham i sort bomberjakke står nazisten Jesper Krogh Sørensen, der i januar i år blev dømt for et knivoverfald i Københavns Sydhavnskvarter.
7. apr 2017
Endnu engang har Nye Borgerlige ekskluderet et medlem på grund af kontroversielle udtalelser.
Jesper Hassel Hansen ses i lys hættetrøje i midten. Til højre for ham i sort bomberjakke står nazisten Jesper Krogh Sørensen, der i januar i år blev dømt for et knivoverfald i Københavns Sydhavnskvarter.
5. apr 2017
Overlappene mellem Nye Borgerlige og det højreradikale miljø er mange. I dag kan Redox afsløre endnu et.
Daniel Carlsen og daværende leder for Svenskarnas Parti, Stefan Jacobsson, ses her ved SvP's demonstration i Stockholm i september 2014. Foto: Redox
9. mar 2017
Da Danskernes Partis leder for nylig blev far igen, fejrede han det med at tweete den raceideologiske parole "De 14 ord".
Chang Claus Lembirk ses her ved Stop Islamiseringen af Danmarks demonstration på Axeltorv i København i september 2015
15. feb 2017
Tillidsvalgt i Nye Borgerlige støtter fængslede drenge efter brandangrebet i Ry.
Rasmus Paludan ved Nye Borgerliges landsmøde den 12. november 2016
11. feb 2017
Der gik mindre end et døgn efter afsløringen af Rasmus Paludans kandidatur ved kommunalvalget før han var fortid i Nye Borgerlige.
9. feb 2017
Redox kan i dag afsløre, at Nye Borgerlige opstiller den kontroversielle advokat Rasmus Paludan ved efterårets kommunalvalg.
Rasmus Paludan ses her ved For Friheds demonstration på Nørrebro i december 2016.
8. feb 2017
Det seneste år har Rasmus Paludan etableret sig som et nyt navn på den yderste højrefløj. Som taler, tv-vært, debattør og ikke mindst advokat har han taget en central plads i den nationalkonservative bevægelse.
5. feb 2017
Redox er blevet beskyldt for forfølgelse og udhængning. Her er vores kommentar om vores journalistiske praksis. 
Nazisten Daniel Carlsen ses her ved et pressemøde i 2016.
2. feb 2017
Nazilederen Daniel Carlsen kom fornyligt med nye racistiske udtalelser, hvor han gav udtryk for at ville sterilisere og tvangsmedicinere Afrikas befolkning for at forhindre flere børnefødsler. Det skete fra en facebookprofil med falsk navn.
Donald Trump (Foto: Michael Vadon)
30. jan 2017
Den amerikanske præsidents beslutningen om at forbyde indrejse i USA for personer fra syv lande i Afrika og Mellemøsten har vakt stor glæde på den yderste højrefløj i Danmark.
Morten Baldur Karrebæk Pust ved minidemonstration til støtte for fængslede nazister. Helsingør 2009.
12. dec 2016
Efter to brutale overfald i Københavns Sydhavn er tre nazister dømt eller fængslet for knivangreb.
10. maj 2014 havde DNF indkaldt til demonstration i mod moskeer i Danmark. Til demonstrationen deltog også tyske og svenske nazister der bl.a. havde "Blood & Honour Scandinavia" broderet med rødt på deres sorte bomberjakker.
8. dec 2016
Siden Danmarks Nationale Front i 2014 forsøgte at demonstrere foran Christiansborg, har der været stille om gruppen udadtil. I stedet for at gå på gaden har fester og koncerter været hovedaktiviteten for den nazistiske organisation.
Tania Gorth i front ved For Friheds demonstration 5. november 2016
30. nov 2016
Når For Frihed lørdag d. 3. december afholder "juleoptog" gennem Nørrebro, er målet ikke at bringe frihed til bydelen, men snarere at bevise, at den nationalkonservative gruppe er vokset ud af rollen som månedlig demonstration. Redox kommenterer her på For Friheds udvikling.
25. okt 2016
Pressenævnet har givet Jacob Senholt ret til genmæle.
Chang Claus Lembirk ses her ved Stop Islamiseringen af Danmarks demonstration på Axeltorv i København i september 2015
6. okt 2016
For nylig stiftede Nye Borgerlige en lokalafdeling i Roskilde. I bestyrelsen sidder antimuslimen Chang Claus Lembirk.
29. sep 2016
Daniel Carlsen talte direkte usandt, da han i et radioprogram blev spurgt til sit kendskab til et medlem af Danskernes Parti.
Peter Seier Christensen ses her ved For Friheds demonstration d. 9. april 2016, hvor han også holdte tale.
29. sep 2016
Siden Pegida, der i dag kalder sig For Frihed, begyndte at demonstrere i København har alle Nye Borgerliges tre oprindelige stiftere været på talerlisten.
På billedet ses Johnny Bergenholtz Jensen i en heil-hilsen under en intern DNSB-fest i 2010.
27. aug 2016
Johnny Bergenholtz Jensen, aktiv nazist og medlem af DNSB, var gerningsmanden som, i august 2015, satte ild til en minibus og malede nazi-graffiti på Røde Kors asylcenteret Lyngbygård uden for Grenå.
Daniel Carlsen havde gjort et stort nummer ud af pressemødet, hvor de præsenterede en Gallup-måling.
13. aug 2016
Det var et ringe fremmøde, da nynazistiske Danskernes Parti i dag havde inviteret til pressemøde i København. Daniel Carlsen havde lagt op til en stor nyhed, men det viste sig blot at være resultatet af en Gallup-måling, som partiet selv havde bestilt.
Daniel Carlsen iført DNSB-uniform (hvid skjorte, rødt slips og sort jakke) i forbindelse med en DNSB-løbeseddelsuddeling ved Århus banegård i 2009. Foto: Privat
13. aug 2016
I forbindelse med den store opmærksom på Danskernes Parti genpublicerer vi vores portræt af partiets leder, Daniel Carlsen, og hans vej til toppen af den danske nazibevægelse.
 Michael Mørk er også fast mand i Hefjendur. Han ses her ved det nationalkonservative arrangement Mosbjerg Folkefest.
6. aug 2016
Den asatro organisation Hefjendur er den seneste tid vokset til at blive en af de største herhjemme. Men dele af inderkernen har samtidig en fod indenfor den yderste højrefløj.
Michael Ellegaard ses her i forbindelse med en tv-debat i 2013, hvor han repræsenterede Frit Danmark. Foto: Redox
23. jun 2016
Med partilederen iført militæruniform, bevæbnet med et kraftigt luftgevær og poserende ved siden af et stort Dannebrogsflag med teksten "FRIT DANMARK". Sådan præsenterer det lille højreradikale parti Frit Danmark sig på deres Facebookside - nu er er formanden, Michael Ellegaard, sigtet for trusler mod en offentligt ansat.
Morten Baldur Karrebæk Pust (m. rødt skjold).
21. jun 2016
En mange gange voldsdømt københavnsk nazist har siden april siddet fængslet for et knivoverfald.
14. jun 2016
Siden Danskernes Parti gjorde deres indtog på den politiske scene i 2011, har partiet benyttet sig af en legitimeringsstrategi, hvis bærende elementer er tung topstyring og sensationel eksponering.
Peter Neerup Buhl er en veteran på den yderste højrefløj i Danmark. Her ses han til Nokay-demonstration i Odense i 2001.
6. jun 2016
Danskernes Partis partistrateg Peter Neerup Buhl skrev sidste år en hyldest til den chilenske diktator Augusto Pinochet.
31. maj 2016
Det går fremad i hastige skridt for Nye Borgerlige. Flere nye profiler har tilsluttet sig partiet indenfor de seneste uger.
De tre APF-topfolk på Folkemødet i juni 2015. (Foto: Privat)
26. maj 2016
Lørdag den 28. maj skal Danskernes Partis leder Daniel Carlsen tale ved den tyske nazifest Eichsfeldstag. Ihvertfald hvis man ser på festplakaten, hvor han står side om side med terrorhyldende bands samt voldsdømte topnazister. Selv nægter Carlsen, at han skal deltage.
Her ses For Frihed-demonstranten slå en moddemonstrant i hovedet den 16. marts 2015. Foto: Redox
5. maj 2016
Selvom de kalder sig en fredelig gruppe, bliver fotografer, antiracister og tilskuere truet og slået når Pegida går på gaden.
Svend Flemming Andersens offentlige opslag på Facebook den 25. august 2015.
20. apr 2016
En af arrangørerne bag Mosbjerg Folkefest hyldede i efteråret en påsat brand på et tysk asylcenter.
31. mar 2016
I sommers samlede op mod 250 mennesker til dét, der blev den nationalkonservative bevægelses foreløbigt største begivenhed. Men ved siden af de kendte debattører dukkede også personer fra en række nazistiske grupperinger op.
Kim Møller (t.h.) og Uwe Max Jensen (t.v.) fotograferer antiracister på Rådhuspladsen i Århus i forbindelse med en antiracistisk demonstration i 2009. (Foto: Redox)
23. mar 2016
En storstilet satsning på et nyt nationalkonservativt medie gik i vasken efter blot to måneder.
10. juni 2006 gennemførte Dansk Front den største højreradikale demonstration i mange år. Lige over 150 danske nynazister og racister samledes i Svendborg. Jacob Christiansen Senholt ses her yderst til venstre i sort hættetrøje. (Foto: Redox)
14. mar 2016
Igennem de seneste år har han deltaget som ekspert i ekstremismedebatten i medierne. Samtidig har han selv været aktiv i nynazistiske og højreradikale kredse og senest i den nationalkonservative bevægelse. Han forsøger at stoppe enhver omtale af hans politiske virke.
Kim Møller (yderst t.h.) og Uwe Max Jensen (med øl i hånden) ved Mosbjerg Folkefest 2015.
9. mar 2016
Det kan være svært at få et overblik over den nationalkonservative bevægelse. Her får du de vigtigste begreber fra A-Z.
Her ses Kim Møller ved Dansk Folkepartis valgfest på Christiansborg den 18. juni 2015. Foto Redox
2. mar 2016
På FN's internationale dag mod racisme er bloggeren Kim Møller inviteret til debatmøde på Københavns Rådhus.
Kim Møller og Claus Roved fra COOP-klubben ved Mosbjerg Folkefest 2015. Foto: Redox
26. feb 2016
Selvom den nationalkonservative bevægelse primært er aktive på nettet er det lykkedes at få markant indflydelse på en stor 3F-arbejdsplads.
Tommy Robinson har en gang tidligere talt ved en demonstration i Danmark, det var i forbindelse med Danish Defence Leagues-demonstration i Aarhus i marts 2012. Foto: Redox
7. jan 2016
Lørdag den 23. januar kommer den tidligere leder af English Defence League, Tommy Robinson, til København. Her skal han tale ved For Friheds demonstration på Axeltorv.
Den tidligere og nuværende talsperson for For Frihed, Nicolai Sennels og Tania Groth, ses her ved en af For Friheds demonstrationer. Foto Redox
29. dec 2015
2015 blev året med det højeste antal højreradikale demonstrationer siden Anden Verdenskrig.  På trods af en superstart sluttede året som en skuffelse for Pegida.
20. dec 2015
Det lille ultranationalistiske parti Dansk Samling gennemførte lørdag sin første demonstration. Det skete foran det nyåbnede asylcenter i Nyborg.
Her ses den tiltalte nazist med et hagekorsflag. Foto: Privat
16. dec 2015
Torsdag kører sagen mod et medlem af DNSB, der er mistænkt for brandstiftelse mod et asylcenter ved Grenå. I intern kommunikation peger han på Esben Rohde Kristensen som medskyldig.
Jens Pühse fra NPD ved landsmødet i 2014 flankeret af Rune Lauritzen (t.v.) og Daniel Carlsen (t.h.). (Foto: Redox)
6. dec 2015
Efter et 2014, hvor Daniel Carlsen har fløjet Europa tyndt for at opbygge et internationalt netværk, har Danskernes Parti i år høstet frugterne af partilederens rejseiver. 
1. dec 2015
En person var omtalt krænkende i en artikel. Nævnet kritiserer, at Redox ikke gjorde nok for at sikre sig, at personen fik mulighed for at kommentere den kritiske omtale.
Her ses Hans Christophersen til Danskernes Partis landsmøde i 2013. Foto: Redox
8. okt 2015
De seneste par år har Hans Christophersen på samme tid været medlem af Dansk Folkeparti og Danskernes Parti. Nu er han blevet bedt om at melde sig ud af Dansk Folkeparti.
7. aug 2015
Efter en måneds sommerpause starter den danske Pegida-klon ‘For Frihed’ på mandag igen sine ugentlige demonstrationer i København. Bag den moderate islamkritiske facade gemmer organiserede racister og nazister sig.
Den nu tidligere SIAD-aktivist, Karsten Melchior, her til DDL-demonstrationen i Aarhus 31. marts 2012. (Foto: Redox)
20. maj 2015
Et voldsomt internt opgør mellem formand Anders Gravers og en af hans nærmeste allierede har kostet SIAD flere medlemmer. Organisationens seneste demonstration i Skive i sidste uge blev en af de hidtil mindste.
12. mar 2015
Fra torsdag kan du downloade og købe vores årsrapport, der gør status på de vigtigste højreradikale tendenser og udviklinger i 2014. 
27. jan 2015
Mandag aften demonstrerede Pegida for anden gang i København. Demonstrationen talte blot 55 deltagere. I Aarhus demonstrerede 10 mod "fundamentalistisk islam."  
Tidligere Vederfølner-formand og Rightwings-talsperson, Lars Grønbæk Larsen. (Foto: Redox)
21. jan 2015
Philip Traulsen har trukket sig som talsmand for DDL og meldt sig ud af organisationen. Han afløses af den tidligere Rightwings-talsmand og Vederfølner-formand Lars Grønbæk Larsen.
Dansk Fronts tidligere talsmand og nuværende aktiv i Danmarks Nationale Front, Julius Børgesen. (Foto: Redox)
20. jan 2015
Gårsdagens Pegida-demonstration i København tiltrak omkring 240 antimuslimer, heriblandt en lang række kendte nazister og højreradikale fra bl.a. Danmarks Nationale Front, Danskernes Parti og Danish Defence League.
17. jan 2015
Når den tidligere folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Nicolai Sennels, på mandag er vært ved den første Pegida-demonstration i København er nazister velkomne, siger han til Redox.
Foto: Karsten Holt Larsen, der tidligere har demonstreret med Dansk Front, ved marchen i Haderslev mandag.
9. jan 2015
Mandag eftermiddag gennemførte højreradikale aktivister en march i Haderslev. I disse uger forsøger fire forskellige initiativer at importere det tyske Pegida-koncept til Danmark.
Patrick Allan Westphal Jensen ved Svenskarnas Partis demonstration den 1. maj 2014 i Jönköping. Foto: Jonathan Pye
30. sep 2014
Det har været et stille år i Danskernes Parti, der efter valgskuffelsen sidste år har prioriteret de internationale kontakter.
18. sep 2014
SFI’s udhængning af Redox i ny ekstremisme-kortlægning savner enhver form for argumentation og begrundelse fra folkene bag rapporten. Samtidig leverer SFI en useriøs og mangelfuld gennemgang af de nazistiske miljøer i Danmark.
DDL-medlemmet Thomas Berg ses her under en løbeseddelsuddeling på Frederiksberg i december 2013. (Foto Redox)
26. aug 2014
Redox stiller skarpt på Danish Defence League, der karakteriserer sig selv som en demokratisk menneskeretsorganisation. DDL har dog ualmindeligt svært ved at leve op til sin egen formålserklæring. Flere af medlemmer deltager i voldelige konfrontationer, har nazistiske sympatier og hylder åbent Anders Behring Breivik.
Norrøn Tattoo ligger i det centrale Århus. (foto: Redox)
23. jul 2014
Når vikingeinteresserede østjyder vil tatoveres, så sker det ofte hos Norrøn Tattoo. Det er dog de færreste kunder der ved, at både ejer og lærling er en del af det højreradikale miljø i Århus.
Alain Wagner talte til European Defence League-demonstrationen i Århus d. 31. marts 2012. (Foto: Redox)
2. jul 2014
På lørdag har toppen af den danske antiislam-bevægelse sat hinanden stævne til sommertræffet, Mosbjerg Folkefest, der har godt 120 tilmeldinger. Ved sidste års fest deltog både Lars Hedegaard og to forhenværende medlemmer af White Pride.
Mere end 300 personer deltog i European Defence Leagues demonstration i Århus 31. marts 2012. (Foto: Redox)
2. jul 2014
Counterjihad er en international antimuslimsk bevægelse, der består af en række organisationer og enkeltpersoner, hvis primære samlingspunkt er blogs og forummer på internettet. De seneste år har bevægelsen forsøgt at få et liv uden for cyberspace.
På billedet ses medlemmer af DNF, DNSB m.fl. til demonstration imod salget af DONG i januar. I midten ses det unge DNF-medlem Carl Sørensen med højrearm i heilhilsen. Nummer to fra venstre er Morten Guldborg, der til demonstrationen den 10. m
6. maj 2014
På lørdag planlægger den nazistiske organisation Danmarks Nationale Front (DNF) en demonstration på Christiansborg Slotsplads. Det sker efter et år, hvor organisationen er vokset.
3. maj 2014
En lille gruppe nazister blev i dag smidt ud fra Tingbjerg Ground, efter de havde heilet, fremvist nazibanner, råbt “sieg heil” og søgt konfrontation med en gruppe Brønshøj-fans.
18. apr 2014
Lørdag den 10. maj lægger Christiansborg Slotsplads brosten til en historisk begivenhed. For første gang siden Anden Verdenskrig er der udsigt til, at organiserede nazister gennemfører en offentligt annonceret demonstration i det centrale København.
15. apr 2014
Efter et år, hvor der har været langt mellem de nazistiske voldsepisoder i Århus, har situationen ændret sig drastisk. På to uger har nazister fra White Pride gennemført fire overfald på venstreorienterede aktivister.
Marc Jordt (t.h.) ankommer til bogreception med Danskernes Parti i Århus i marts 2013. Han er flankeret af partiets spidskandidat ved kommunalvalget i Fredericia, Morten Berg Schjetne.
8. apr 2014
Marc Jordt, der de seneste år har været aktiv i Danskernes Parti, blev tidligere i dag idømt tre års fængsel for en brutal voldtægt af sin eks-kæreste.
13. mar 2014
Efter weekendens knivoverfald i Malmø, hvor fire personer blev stukket ned af nynazister efter en 8. marts-demonstration, hylder flere kendte danske nazister nu drabsforsøget på danske Charlotte Johannsen.
Jakob Coff (t.v.) og Steffen Kirkegaard ankommer til MANDdag i januar i år. (Foto: Redox)
22. feb 2014
Der er ikke langt fra modstanden mod ”islamiseringen” af Danmark til modstanden mod ”feminiseringen” af Danmark. Det seneste år er antifeminister og antimuslimer rykket sammen i en ny alliance med både åbne arrangementer og en lukket loge.
17. feb 2014
Vi bringer her Pressenævnets kendelse fra den 12. februar 2014 vedrørende Redox' rapport om Danskernes Parti
Maskerede Rightwings-medlemmer ankommer til Korsør Station. (Foto: Redox)
18. jan 2014
Bagmanden endte med at blive anholdt, da en række racister havde meldt deres ankomst til Korsør for at "gi´ på munden i Korsør". En bebudet demonstration blev ikke til noget.
I midten ses den tidligere Dansk Front-talsperson, Julius Børgesen, sammen med blandt andre et centralt medlem af DDL til arrangementet i Svindinge Forsamlingshus den 19. januar 2013. (Foto: Redox)
14. jan 2014
I en hidtil hemmelig facebookgruppe koordinerer racister fra en række af landets mest markante højrefløjsgrupper deres aktiviteter. Det har indtil videre resulteret i flere fælles arrangementer på tværs af organisationer, blandt andet en kampsportsturnering.
29. dec 2013
Vil du gerne vide mere om den yderste højrefløj i Skandinavien? Så kom til vores seminar den 4. januar i København. Her fortæller researchere fra Norge, Sverige, Finland og Danmark om fascistiske strømninger i deres respektive lande.
5.500 stemte på Danskernes Parti ved tirsdagens kommunal- og regionsrådsvalg (foto: Redox).
21. nov 2013
Trods en rekordstor opstilling ved tirsdagens valg lykkedes det heller ikke ved dette valg for det yderste højre at blive valgt ind i landets by- og regionsråd. Imidlertid betød valget en markant stigning i stemmetallet til de højreradikale partier og lister ift. valget i 2009.
12. nov 2013
Ved kommunalvalget der finder sted om en uge stiller højrefløjspartier op i samtlige fem regioner og hele tolv kommuner. Det er den mest omfattende valgindsats fra den yderste højrefløj i mange år.
Screenshot fra Danish Defence Leagues Facebook-side.
6. nov 2013
Den antimuslimske gruppe Danish Defence League står bag koordineret hærværk mod valgplakater.
Redox vil gerne imødegå udviklingen og bidrage til at sikre en fornuftig og kvalificeret debat af nazismens nye ansigt i Danmark og de potentielle trusler mod den demokratiske udvikling, som den udgør. Derfor har Redox nu sendt et trykt eksemplar af <em>Demokratiske nazister</em>, der handler om Danskernes Parti, ud til samtlige etablerede partier i de fem kommuner, hvor partiet stiller op til valg.
5. nov 2013
Forud for det kommende kommunalvalg har Redox valgt at sende sin rapport om Danskernes Parti ud til samtlige partier i de fem kommuner, hvor det nynazistiske parti stiller op. Det sker for at skabe en kvalificeret debat om Danskernes Parti ude lokalt og give politikerne et grundlag for at sige fra over for partiet.
I midten med langt hår og iført sort jakke ses Æresblod-forsangeren Mikkel Hangaard til Danskernes Partis landsmøde på Fyn den 10. august (Foto: Redox)
31. okt 2013
Det nazistiske metal-band Æresblod, der består af de to Danskernes Parti-medlemmer, Mikkel Hangaard og Brian Bay Nielsen, udgiver nu sit første album på kassettebånd. Det sker kort tid efter Redox’ afsløring af de to nazimusikeres medlemskab af Danskernes Parti.
Her ses Karsten Holt Larsen tale for bl.a. White Pride og Dansk Front-medlemmer d. 18. februar 2006
28. okt 2013
Ved det forestående kommunalvalg stiller højrefløjsveteranen Karsten Holt Larsen op i Vejle og Region Syddanmark. På søndag deltager han i et TV2-program.
13. okt 2013
Redox lancerer et nyt initiativ, Støttekollektivet, der skal sikre et økonomisk grundlag for vores aktiviteter. Som medlem får man mulighed for, på fast basis at støtte Redox’ researcharbejde. Som tak for støtten får man som medlem tilsendt et trykt eksemplar af rapporten Demokratiske nazister, der handler om Danskernes Parti, og alle fremtidige Redox-udgivelser.
9. okt 2013
Overalt i Europa fokuserer den yderste højrefløj i disse år på at få parlamentarisk indflydelse. I Sverige er Svenskarnas Parti gået ind i et tæt samarbejde med en række store fascistiske og nationalistiske partier fra hele Europa. Svenske Researchgruppen analyserer situationen.
M.J. ved Hess-marchen i Kolding i 2007.
20. sep 2013
M.J., der er centralt placeret i Danskernes Parti i Trekantsområdet, blev torsdag anholdt og sigtet for vold og voldtægt.
9. sep 2013
Ved kommunal- og regionsrådsvalget 19. november stiller Danskernes Parti op i den største nazistiske valgindsats i nyere tid. I dag offentliggør Researchkollektivet Redox en stor rapport om partiet.
Joachim Holtet Jensen (til højre) med sin kollega Henrik Matthiesen til Danskernes Partis landsmøde i Davinde i august 2013 (Foto: Redox).
9. sep 2013
Ledelsen i Danskernes Parti afviser at kommentere på de oplysninger, som Researchkollektivet Redox i dag fremlægger i en ny rapport om partiet. Partiets byrådskandidat i Sønderborg vil ikke slås i hartkorn med nazister, mens et medlem fra Horsens indrømmer, at han går ind for en etnisk udrensning ”med fredelige midler”.
1. sep 2013
Vi er tilbage med ny hjemmeside efter næsten to år offline. I denne pressemeddelelse vil vi fortælle lidt om tiden, der er gået, og frem for alt tiden der kommer. 
Fire DNF&#039;ere ankommer til fejring af Hitlers fødselsdag i DNSB&#039;s hovedkvarter i Greve. Fra venstre: Carl Sørensen, Niels Erik Clausen, Nadiya Vasylenko og Oliver Cox. (Foto: Redox)
1. sep 2013
I løbet af det seneste år har de tidligere rivaler fra DNSB og Danmarks Nationale Front nærmet sig hinanden. I foråret kulminerede flirten i et fælles band. Det sker efter, at begge organisationer er blevet vraget af Daniel Carlsen og Danskernes Parti.