Redox’ nye bog hedder “SE TIL HØJRE – Fascisme og fremmedhad gennem fire årtier”. Den udkommer 13. december.

Bogen fortæller om den yderste højrefløj fra 1980’erne til i dag: Fra marginalisering og isolation til i dag at have stærk forankring i den offentlige debat og på Christiansborg. Den gennemgår en række forskellige epoker og slår ned på de centrale begivenheder, organisationer og ledende figurer, der har formet det yderste højre i den periode. Selvom mange af grupperne forsøger at lægge afstand til nazismen, viser bogen, at der er et omfattende organisatorisk og personmæssigt overlap mellem grupperingerne, men også et fælles had til minoritetsgrupper og venstrefløjen.

 

Du kan få fingre i bogen på tre måder:

– Køb den i Spidsroden (Prins Jørgens Gade 14 på Nørrebro) for 250 kroner.
Køb den online for 250 kroner her (det dækker også porto)
– Bliv medlem af vores støtteforening Støttekollektivet og få bogen gratis. Som medlem af Støttekollektivet betaler du hver måned et fast beløb (50 kroner eller mere), som går til vores researcharbejde. Meld dig ind her.

Når du bestiller bogen, kan du enten vælge mellem at få bogen tilsendt, når den udkommer (det er gratis) eller at afhente den på Nørrebro. Hvis du bor centralt i København og har mulighed for at hente den på Nørrebro i ugerne op til jul, så sparer det os for portoudgift, men vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at det ikke er muligt for alle at gøre.