Støt Redox’ arbejde og få en gratis rapport

Redox lancerer et nyt initiativ, Støttekollektivet, der skal sikre et økonomisk grundlag for vores aktiviteter. Som medlem får man mulighed for, på fast basis at støtte Redox’ researcharbejde. Som tak for støtten får man som medlem tilsendt et trykt eksemplar af rapporten Demokratiske nazister, der handler om Danskernes Parti, og alle fremtidige Redox-udgivelser.

Publiceret den 13. oktober 2013

Støttekollektivet er et nyt tilbud til folk, der interesserer sig for Redox’ research og dokumentation af den yderste højrefløj, og som har lyst til at støtte vores arbejde økonomisk. Samtidig skal Støttekollektivet være med til at styrke netværket omkring Redox og fungere som platform for nye tiltag.

En ny måde at støtte Redox

Researchkollektivet Redox’ arbejde med at dokumentere og offentliggøre viden om den yderste højrefløjs aktiviteter koster en del penge især til transport, kameraudstyr og drift af vores medieplatform Redox.dk. Da Redox ingen faste indtægter har, er vi afhængige af privatpersoners, samarbejdspartneres og almennyttige fondes velvillige donationer samt salg af vores fotos. Støttekollektivet er derfor sat i verden for give vores læsere og støtter mulighed for hjælpe os med at skabe og vedligeholde et fast økonomisk grundlag for Redox’ forsatte arbejde og driften af Redox.dk.

Som medlem af Støttekollektivet er man således med til at støtte Redox’ fortsatte virke som det vigtigste gravende journalistiske medie her i landet, der beskæftiger sig med at afsløre højreradikale strømninger og grupper i samfundet. For os betyder hvert enkelt medlem af Støttekollektivet en markant udvidelse af vores muligheder for at lave gravende journalistik og dokumentationsarbejde. Således kan vi med hjælp fra vores medlemmer dække langt flere nazistiske møder og demonstrationer, anskaffe os bedre fotoudstyr og gøre tilgængelig endnu mere af vores viden digitalt og på tryk, end vi gør i dag.

Bliv medlem og få rapporten om Danskernes Parti

Som medlem af Støttekollektivet støtter man Redox ved at overføre et fast, månedligt bidrag på enten 100 kr. eller 200 kr. Som tak for støtten, får man som medlem automatisk tilsendt Redox’ trykte udgivelser gratis. Melder man sig ind i Støttekollektivet netop nu, modtager man en flot trykt udgave af vores seneste udgivelse, Demokratiske nazister. Rapporten, der er trykt i et begrænset oplag og bliver tilbudt til bl.a. vores støttemedlemmer og samarbejdspartnere, handler om det nynazistiske Danskernes Parti, der stiller op i seks kommuner og fire regioner ved det kommende valg i november. Du kan melde dig ind i Støttekollektivet her. Ønsker du ikke at være medlem af Støttekollektivet, men har lyst til at støtte Redox ved en særskilt donation, kan dette fortsat ske ved at overføre et beløb til vores bankkonto 8401-0001155573. Al støtte er meget velkommen.

Tags: ,