Her ses Hans Christophersen (i midten) til Danskernes Partis landsmøde i 2013. Foto: Redox

Danskernes Parti-medlem tvunget til udmeldelse af Dansk Folkeparti

De seneste par år har Hans Christophersen på samme tid været medlem af Dansk Folkeparti og Danskernes Parti. Nu er han blevet bedt om at melde sig ud af Dansk Folkeparti.

Publiceret den 8. oktober 2015

Hans Christophersen, fra Frederiksberg, har de seneste par år været  aktiv omkring Danskernes Parti, hvor han har deltaget i flere  arrangementer. Han har bl.a. deltaget ved deres landsmøde på Fyn i 2013  og Danskernes Partis møder på dette års udgave af Folkemødet på  Bornholm. Senest deltog han denne weekend i Danskernes Partis landsmøde i den sjællandske landsby Ejby. Her var det kun partimedlemmer, der var  inviteret til at deltage. Samtidig med hans engagement i Danskernes Parti har Hans Christophersen også været medlem af Dansk Folkeparti.

Her ses Hans Christophersen (i midten) til Danskernes Partis landsmøde i 2013. Foto: Redox

Dansk Folkepartis partisekretær, Poul Linholm Nielsen, ønsker af princip ikke at bekræfte Hans Christophersens medlemskab, men udtaler “Hvis det skulle vise sig, at han er medlem, så vil han ikke være det ret meget længere”,  og fortsætter “Vi tager stærkt afstand fra Danskernes Parti, og der står i vores vedtægter, at man ikke kan være medlem af, eller være tilsluttet, noget andet parti”

Hans Christophersen har de senere år været aktiv flere forskellige steder på højrefløjen. Udover medlemskaberne af Danskernes Parti og Dansk Folkeparti er han blandt andet en del af  redaktionen på internetmediet Medie1. Medie1 er startet af kredsen omkring det gamle Fremskridtsparti. Derudover blev han tidligere i år valgt ind i  bestyrelsen for Grundlovsforeningen Dansk Kultur, hvor han også er  webmaster.
Hans Christophersen har ligeledes deltaget i flere af Stop  Islamiseringen af Danmarks (SIAD) demonstrationer. Blandt andet ved Hvidovre Hospital i august 2013 og senest på Axeltorv i København 26. september 2015.

Her ses Hans Christophersen (til venstre) i forbindelse med Stop Islamiseringen af Danmarks demonstration i København 26. september 2015. Foto: Redox

Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra Hans Christophersen, da han ikke har besvaret Redox’ gentagne henvendelser.

Dansk Kulturs formand, Alex Artke, har overfor Redox ikke ønsket at kommentere Hans Christophersens medlemskab af Danskernes Parti, men fortæller, at han ikke selv er bekendt med partiet eller Hans Christophersens medlemskab af dette. Han fortæller derudover, at foreningens bestyrelse vil tage medlemskabet op i forbindelse med deres næste møde, der bliver afholdt i november.

Danskernes Parti har de senere år kørt en målrettet hvervningskampagne mod Dansk Folkepartis medlemmer og vælgere. Læs mere om dette i næste uge når Redox giver en status på partiet i forbindelse med deres nyligt  overståede landsmøde.

Tags: , , , ,