I videoen optræder Paw Pinstrup Nielsen i en t-shirt fra terrororganisationen Combat 18 med en illustration af to pistoler og teksten "Ready for war". (Foto: Screenshot fra video)

Nazitrusler mod Zenia Stampe

Et medlem af Danmarks Nationale Front og Danskernes Parti truer i en internetvideo navngivne antiracister.

Publiceret den 18. juni 2017

”Her er noget I kan tænke lidt over, forbandede idioter.” Sådan starter videoen, hvor nazisten Paw Pinstrup Nielsen optræder iført maskering og et flag fra organisation Danmarks Nationale Front. Med et brændende papskilt i forgrunden fremsætter han trusler mod blandt andre Zenia Stampe, der sidder i Folketinget for Radikale Venstre. Videoen er publiceret på hans facebookprofil.

”I er velkomne i Jylland, og så skal vi nok tage os kærligt af jer, når I kommer,” lyder det fra Paw Pinstrup Nielsen i videoen. I videoen sætter han sammen med sin kameramand ild til papskiltet, hvor de to har skrevet navne på en række politiske modstandere, både enkeltpersoner og organisationer. Papskiltet har overskrifterne ”Til Jer Røde Bøsser Kom Til Jylland” og ”Listen over undermennesker!”.

Mens ilden brænder siger Paw Pinstrup Nielsen: “Og det vil være cirka lige så meget, der kommer til at være tilbage af jer og jeres lorteforeninger. Det eneste der kommer til at stå, det er DNF.”

På listen er Zenia Stampe nævnt side om side med blandt andre Redox, ungdomsorganisationen Socialistisk Ungdomsfront (SUF) og internetbloggen P77. (Foto: Screenshot fra video)
På listen er Zenia Stampe nævnt side om side med blandt andre Redox, ungdomsorganisationen Socialistisk Ungdomsfront (SUF) og internetbloggen P77. (Foto: Screenshot fra video)

Da skiltet er næsten udbrændt, tramper Paw Pinstrup Nielsen flere gange hårdt på resterne og siger: ”Vi glæder os til at se jer og stampe jer i hovedet”.

Overfor Redox bekræfter Paw Pinstrup Nielsen, at han står bag videoen og står inde for indholdet. Han fortæller, at han selv tog initiativ til at lave videoen, men at den er udtryk for hele Danmarks Nationale Fronts syn på Zenia Stampe, og at ledelsen efterfølgende har givet ham “thumbs up” som reaktion på videoen.

Han fortæller uopfordret, at han er medlem af Danskernes Parti og er personlige venner med Daniel Carlsen, og at Daniel Carlsen godt ved, at Paw Pinstrup Nielsen også er medlem af Danmarks Nationale Front.

Paw Pinstrup siger selv, at han er ‘højt i hierarkiet’ i DNF’s lille afdeling i Skive.

Tags: , , , , ,