Casper Mose Hansen, kandidat for Stram Kurs, ses her i front med smartphone i hånden ved en uddeling af valgmateriale på Christianhavns Torv i København den 29. oktober 2017. Dernæst er det kandidaterne Rasmus Paludan i blå jakke og Thomas Andersen bagerst. (Foto: Researchkollektivet Redox)

Overblik over den yderste højrefløjs kandidater ved KV17

Den 21. november 2017 skal der stemmes til landets byråd og regionsråd, og igen stiller den yderste højrefløj op.

Publiceret den 11. november 2017

Stram Kurs
Stram Kurs opstiller Rasmus Paludan, Kim Poulsen og K. Møller til kommunalvalget i Københavns Kommune. Sebastian Skallsø er opstillet i Rødovre Kommune. Yvonne Holm er opstillet i Hvidovre Kommune. Thomas Andersen stiller op i Kalundborg Kommune. I Glostrup Kommune er Ronnie Haakansson opstillet. Casper Mose Hansen stiller op i Albertslund Kommune.

Til Region Hovedstaden opstiller Stram Kurs Rasmus Paludan, Casper Mose Hansen, Casper Flink Olsen, Ronnie Haakansson, Kim Poulsen, K. Møller, Yvonne Holm og Sebastian Skallsø. I Region Sjælland er Thomas Andersen opstillet.

Dansk Samling
Dansk Samling opstiller Poul Sivertsen til kommunalvalget i Aarhus kommune, samt til regionsrådet i Region Midtjylland. Lone Nørgaard er opstillet i Frederiksberg Kommune.

Danmark Først
Danmark Først er navnet på en liste, der er opstillet til kommunalvalget i Vejle Kommune og til regionsrådet for Region Syddanmark. Den eneste opstillede er Karsten Holt Larsen, der er en kendt højrefløjsveteran.

Fremskridtspartiet
Fremskridtspartiet opstiller kandidater i følgende kommuner: Ringkøbing-Skjern Kommune med kandidaterne Ejnar Knudsen, Niels Erik Mortensen og Elna Elfrida Mortensen samt i Struer Kommune med kandidaten Kjeld Jensen.

Frit Danmark
Michael Ellegaard stiller igen op for sit parti Frit Danmark til både kommunalvalget i Odense Kommune og til regionsrådet i Region Syddanmark.

Antimarxisterne
Antimarxisterne er et enmandsforetagende, hvor Anders Nielsen er byrådskandidat i Esbjerg Kommune og kandidat i Region Syddanmark.

Vælgerforeningen Danmark
Vælgerforeningen Danmark stiller op til kommunalvalget i Sorø Kommune, og er en lille nationalistisk liste der drives at veteranen Hallstein Bjørnbak. Listen stillede også op ved lokalvalget i 2013, hvor de dog ikke blev valgt ind.

Vælgerforeningen Danmark har gennem årene haft forbindelse til racisitiske og nynazistiske grupper. I 2012 deltog de bl.a. i et debatmøde organiseret af Danskernes Parti, og i 2013 havde de et tidligere medlem af det nazistiske DNSB på deres opstillingsliste.

Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti
Både Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti stiller op på landsplan. Her vil vi ikke bruge plads på at opliste de enkelte kandidater, men følg med på redox.dk op til valgdagen, hvor vi bringer historier om enkelte kandidater.

Du kan læse mere om de enkelte partier og lister på https://kv17.redox.dk

Tags: , , , , , , , , ,