Nazisten Daniel Carlsen ses her ved et pressemøde i 2016.

Daniel Carlsen i anonymt racistisk angreb

Nazilederen Daniel Carlsen kom fornyligt med nye racistiske udtalelser, hvor han gav udtryk for at ville sterilisere og tvangsmedicinere Afrikas befolkning for at forhindre flere børnefødsler. Det skete fra en facebookprofil med falsk navn.

Publiceret den 2. februar 2017

Den seneste tid har Daniel Carlsen, lederen af det nynazistiske Danskernes Parti, blæst til kamp mod fri abort. På twitter har han spredt tweets fra stærkt konservative amerikanere som eksempelvis vicepræsident Mike Pence.

Selv skriver han blandt andet følgende:

»Ufødte børns ret til liv krænker på ingen måde kvinders rettigheder. Punktum.«

Det kulminerede fredag den 27. januar 2017 med en kommentar på Sex og Samfunds Facebook-side fra en falsk profil under navnet Daniel Bieder. Kommentaren ses herunder.

»Hvad angår eksempelvis Afrika, hvor der jo er et stort problem med overbefolkning, kunne man med fordel nedbringe bestanden. Men hvorfor slå ufødte børn ihjel, når man i stedet kan sterilisere ******* [fjernet af redaktionen] eller hælde p-piller i grundvandet? Det ville da være mere etisk korrekt og samtidig meget mere effektivt *smiley*« skrev Daniel Carlsen.

Flere uafhængige kilder bekræfter for Redox, at Daniel Carlsen står bag Facebook-profilen Daniel Bieder, der er afsender på ovenstående kommentar. Bieder er desuden efternavnet på Daniel Carlsens forlovede, Bettina Bieder, der er aktiv i det nynazistiske parti NPD i Tyskland.
Carlsen har stadig både en privat Facebookprofil og en offentlig Facebookside med sit rigtige navn. På den falske profil, der hovedsaglig er venner med personer fra nynazistiske og højreradikale kredse, er han desuden fan af den syriske diktator Bashar al-Assad.

Kommentaren dokumenterer, at Daniel Carlsen ikke har bevæget sig væk fra den racehygiejniske nazistiske politik. Han taler om Afrikas befolkning
som en “bestand”, og sidestiller dem således med dyr, og foreslår derefter at sterilisere denne befolkning. Det er en direkte videreførelse af DNSB’s politik, fra den gang Daniel Carlsen var medlem dér.

I Danskernes Partis første partiprogram fra 2011 lød det i øvrigt:

“Personer, der på grund af usund livsførelse eller arvelig sygdom må kategoriseres som uegnede til at forplante sig, skal på en human måde forhindres i at gøre børn til ofre for deres egen ulykke.”

Daniel Carlsen ønsker af pricipielle årsager ikke at udtale sig til Researchkollektivet Redox.

Vil du støtte Redox’ arbejde? Smid en donation til reg: 8401 konto: 1155573 eller meld dig ind i Støttekollektivet.

Dokumentation:

Profilen Daniel Bieder er oprettet med Daniel Carlsens gamle emailadresse.
På et offentligt facebookopslag skriver Daniel Bieder-profilen den 27. januar, at han de seneste dage har debatteret abort på twitter. Daniel Carlsen har de foregående dage skrevet en række tweets om netop abort.
Tags: , , , , , , , , , ,