M.J. ved Hess-marchen i Kolding i 2007. (Foto: Redox).

Danskernes Parti-medlem anholdt for voldtægt

M.J., der er centralt placeret i Danskernes Parti i Trekantsområdet, blev torsdag anholdt og sigtet for vold og voldtægt.

Publiceret den 20. september 2013

Fredericia Avisen skriver i dag, at nazisten M.J. er anholdt for en brutal voldtægt. Avisen skriver, at en “22-årig kvinde været frihedsberøvet på M.J.’s bopæl i Erritsø onsdag aften og nat, hvor hun har været udsat for seksuel og voldelig mishandling, der selv har chokeret garvede politifolk.”

De skriver endvidere: “Den 22-årig kvinde har efter Fredericia Avisens oplysninger måtte leve med vold og trusler gennem flere år, som onsdag aften kulminerede med , at hun blev udsat for vold og voldtægt samt frihedberøvelse.”

Lokalavisen skriver, at M.J. er valgkoordinator for Danskernes Parti i Region Syddanmark. På M.J.’s Facebookprofil fremgår det dog, at han er tidligere valgkoordinator. Den nuværende er Kenneth Hellesøe, der tidligere sad i partiledelsen.

M.J. er et kendt ansigt på den yderste højrefløj. Han var aktiv i Dansk Front og deltog sidenhen i DNSB’s Rudolf Hess-march i Kolding i 2007. Han har desuden deltaget i arrangementer med SIAD og Nationale Danskere. Sidste år deltog han i bogreceptionen for Daniel Carlsens bog “Odelsret til Danmark”.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra M.J.

OPDATERET: M.J. blev løsladt af retten i Kolding efter grundlovsforhøret. Politiet har kæret løsladelsen til Vestre Landsret. M.J. er på fri fod indtil Vestre Landsret afgør kæresagen. Byretten har desuden nedlagt navneforbud i sagen, hvorfor redox.dk har fjernet hans navn fra artiklen.

Tags: , , , ,