Her ses Karsten Holt Larsen tale for bl.a. White Pride og Dansk Front-medlemmer d. 18. februar 2006 (Foto: Redox).

Ny højrefløjsliste stiller op i Vejle

Publiceret den 28. oktober 2013

Efter stilhed i en årrække omkring Karsten Holt Larsen rører han nu på sig igen. Det sker i forbindelse med det forestående kommunalvalg, hvor han stiller op til både byrådet i Vejle og regionsrådet i Region Syddanmark. I kommunen hedder hans liste “Vejle Kommune Først”, ved regionsvalget hedder den “Jylland Først”.

Karsten Holt Larsen er veteran på den yderste højrefløj. Han var medlem af Dansk Forum i halvfemserne, han var aktiv på Dansk Fronts debatforum og stod under tegningkrisen i 2006 bag en demonstration i Århus med deltagelse af bl.a. White Pride og Dansk Front. Han deltog i samme periode i Dansk Fronts demonstration i Hillerød. Sidste år deltog han i Danish Defence Leagues demonstration i Århus.

Han går blandt andet til valg på at fyre samtlige ansatte i Vejle Kommune. Hans forslag lyder:

Samtlige kommunalt ansatte i Vejle Kommune opsiges fra deres stillinger. Herfra kan de pågældende genansøge om ansættelse og blive ansat i det omfang, de er kvalificerede. De kommunale stillinger skal dog fortrinsvis fungere som retrætestillinger for gamle nedslidte arbejdere fra den private industri. Forvaltningens og de kommunalt ansattes nuværende selvforståelse som politiske soldater af venstreorienteret/socialdemokratisk/kommunistisk observans skal bringes til afslutning.

Karsten Holt Larsen i midten af billedet til Danish Defence Leagues demonstration i Århus d. 31. marts 2012 (Foto: Redox).

Han vil desuden have smidt “kriminelle indvandrere” ud af Vejle. De behøver dog ikke rejse langt. Står det til Vejle Kommune Først skal de blot sendes til en af nabokommunerne:

Vejle Kommune ønsker ikke kriminelle flygtninge, kriminelle indvandrere og kriminelle udlændinge i kommunen. Sådanne søges uopholdeligt motiveret og tilskyndet til, at overføre sig til andre kommuner. Nærliggende f.eks. Fredericia, Horsens og Kolding kommuner – eller allerhelst længere væk, således at kommunegrænseoverskridende kriminalitet mindskes i Vejle Kommune.

På søndag deltager Karsten Holt Larsen i et debatprogram på TV2 Fyn i forbindelse med regionsrådsvalget sammen med bl.a. Morten Schjetne fra Danskernes Parti og Michael Ellegaard fra Frit Danmark.

Tags: , , , ,