Nye Borgerlige-medlemmer: Danmark er midt i en borgerkrig

At det ikke for længst er gået op for danskerne, at vi er midt i en borgerkrig er uforståeligt for flere ledende medlemmer af partiet Nye Borgerlige, der mener at der for længst er udbrudt borgerkrig i Danmark, og at det er indvandrere der er fjenden.

Publiceret den 21. maj 2019

Phillip Brandt der er Folketingskandidat for Nye Borgerlige i Rønnekredsen delte den 9. september 2017 et opslag med overskriften ”FREDSTID??”. Efterfulgt af: ”Hvilken planet lever den tåbe på?”.

Det er politiforbundets formand Claus Oxfeldt, som Phillip Brandt kalder en tåbe i opslaget, fordi han i en artikel fra DR påpeger, at Danmark er i en fredstid og derfor mener, at det ville være udansk at sætte militær ind i gaderne. Phillip Brandt er uenig og skriver:

”Realiteten er, at freden er forbi – krigen ER begyndt. Derfor er det naturligvis på høje tid, at Forsvaret sendes i arbejdstøjet.”

Philip Brandts Facebook opslag fra den 9. september 2017. Screenshot.
Philip Brandts Facebook opslag fra den 9. september 2017. Screenshot.

I et facebookopslag fra den 31. juli 2018 skriver Phillip Brandt igen om, at Borgerkrigen er startet . I opslaget er der linket til en artikel om en amerikansk mand, der er sigtet for at have antændt en række brænde i det sydlige Californien, og Phillip Brandt skriver:

Allahu akbar, motherfucker! Borgerkrigen er startet for længst. De fleste er bare for naive eller ligeglade til at indse det.”

Folketingsvalg 2019

Denne artikel er en del af vores dækning af Folketingsvalget 2019, hvor vi gransker Nye Borgerlige og Stram Kurs. Du kan sende os tips på email, Signal eller Facebook.
Hvis du vil støtte vores arbejde økonomisk kan du gøre det på Mobilepay 80905, ved at blive støttemedlem eller med en bankoverførsel.

Herefter går der ikke længe før, Phillip Brandt igen råber vagt i gevær og mener, at militæret skal sættes ind på Nørrebro:

”Sæt militæret ind på Nørrebro nu – det bliver alligevel nødvendigt om kort tid, når der er kommet tilstrækkeligt med uskyldige borgeres lig på bordet.”

Sådan skrev han den 22. september på Facebook i fbm.  et opslag, han delte fra Nye Borgelige, som bl.a. gav indvandring og de ’uintegrerbare’ udlændinge skylden for de banderelaterede skyderier, der foregik i samme periode.
Partilederen, Pernille Vermund liker selv Phillip Brandts opslag om at sætte militæret ind på Nørrebro:

Således skrev folketingskandidaten den 22. september 2018, da han delte et af Nye Borgerliges Facebook opslag. Screenshot.
Således skrev folketingskandidaten den 22. september 2018, da han delte et af Nye Borgerliges Facebook-opslag. Screenshot.

Allerede d. 23. august 2018 er Phillip ved tasterne igen og denne gang for at varsle, at borgerkrigen også er på vej til Sverige, hvis ikke Sverigedemokraterna får massiv opbakning ved valget d. 9. september 2018. . Han skriver bl.a sådan på Facebook:

”Det kommende valg er sidste skud i bøssen inden borgerkrigen, Jönsson & co.!”. ”Systemsverige burde kraftedeme skamme sig over at køre en ellers stolt nation direkte i hegnet på denne ydmygende måde. ”

Michael Bischoff fra NB: Alene i 2018 har der været flere skudepisoder end under hele Danmarks besættelse
Phillip Brandt er ikke det eneste Nye Borgerlige medlem, der mener at der er borgerkrig i Danmark. I et opslag den 22. september 2018 postede Nye Borgerliges lokalbestyrelsesmedlem Michael Bischoff et billede på Facebook med teksten:

”Borgerkrig i Danmark! Alene i 2018 har der været flere skudepisoder end under hele Danmarks besættelse 1940-1945 ”Venstre-Regeringen er ude af stand til at sikre danskernes sikkerhed Tag jeres afsked og udskriv valg NU”

Til billedet hørte der et opslag, hvor Michael Bischoff slår fast, at der er regulær borgerkrig i det indre København. Her påstår han ligesom på billedet, at der skulle have været flere skudepisoder i 2018 end under hele besættelsen fra 1940-1945. 

Ifølge Michael har venstre-regeringen svigtet, fordi de, som han siger, ’importerer’ ’tusindvis af nye potentielle ‘soldater’ til landet’ og alene har valgt at sikre sig selv på Christiansborg med det han bl.a. kalder ”Koranklodser” eller ”Muhamedanerklodser”.          

Michael Bischoff liker her en kommentar på sit opslag, fra en der mener, at Danmark stadig af besat af en ny besættelsesmagt. 

Michael Bishoff delte den 22. september 2018 et opslag på Facebook, hvor han bl.a. påstod at der i 2018 havde været flere skudepisoder, end der var under den nazistiske besættelse. Screenshot.
Michael Bishoff delte den 22. september 2018 et opslag på Facebook, hvor han bl.a. påstod, at der i 2018 havde været flere skudepisoder, end der var under den nazistiske besættelse. Screenshot.

Danmark i krig, fjenden er de såkaldte ’nydanskere’
Et andet Nye Borgerlige-medlem der påstår at Danmark er midt i en borgerkrig er Bill Malmgren. Han er kredsformand for Nye Borgerlige i Frederikssundkredsen og var kandidat for partiet til Halsnæs byråd og regionsrådet i Region Hovedstaden ved kommunalvalget i 2017. I august 2017 delte han et opslag med overskriften ”Danmark i krig”, skrevet af Peter Quistgaard.

I opslaget hævdes det, at Danmark er midt i en borgerkrig og han undrer sig over, at borgerne i Danmark ikke viser, at de er klar til at slås for Danmark. Han raser mod indvandrere, som han anser som fjenden i krigen:

”for vi ved jo alle, hvem fjenden reelt er – nemlig mange af de såkaldte ”nydanskere”, der de seneste 40 år er kommet til vort land. Og disse mennesker er i min optik ikke danskere, og bliver det aldrig. Deres kultur og religion vil nemlig aldrig kunne forenes med et demokratisk samfund som vores.”

Dette citat efterfølges af en allegori, hvor folk af en anden race eller kultur sammenlignes med syge kvæg, der skal fjernes fra resten af kvægbesætningen for, at denne kan forblive sund.

”Trods det vedbliver venstrefløjen med at gentage sit klassiske mantra: – Folk bør ikke dømmes ud fra deres race eller kultur. Øh, hvis der opstår sygdom blandt en kvægbesætning, vil landmanden straks fjerne de syge dyr, således at resten af besætningen kan forblive sund. Hvis han ikke gør det, går alle dyrene til grunde.”

Således så det ud da Nye Borgerliges kredsformand i Frederikssund den 6. august 2017 delte en anden Facebook-debattørs opslag om borgerkrig i Danmark. Screenshot.
Således så det ud, da Nye Borgerliges kredsformand i Frederikssund den 6. august 2017 delte en anden Facebook-debattørs opslag om borgerkrig i Danmark. Screenshot.


Hverken Philip Brandt, Michael Bishoff eller Bill Malmgren har besvaret Redox’ henvendelser. Det har pressechef Lars Kaaber heller ikke.

Tags: , , , ,