Rasmus Paludan holdte den 1. oktober 2016 hans omtalte "Floder af blod"-tale ved den danske PEGIDA-bevægelse, For Friheds demonstration ved Mindeankeret i Nyhavn. Foto: Redox.

Nye Borgerlige-kandidat: Hundredetusinder gør deres våben klar til borgerkrig

Redox kan i dag afsløre, at Nye Borgerlige opstiller den kontroversielle advokat Rasmus Paludan ved efterårets kommunalvalg.

Publiceret den 9. februar 2017

“Det er jo sådan, at krigen har mange fronter og der kan være store fordele i at man ikke afslører over for fjenden hvordan man ser ud. Så mens vi står her i dag, så er der hundredetusinder der sidder hjemme og klargøre deres våben og øver sig på at ramme med deres rifler. Det er desværre nødvendigt og nogle har altså valgt i dag at møde op for at være talerør for de mange som er hjemme og forberede sig.”

Sådan lød det, da Rasmus Paludan den 1. oktober talte ved For Friheds demonstration på Nyhavn i København. Redox kan nu afsløre, at advokaten er opstillet som byrådskandidat for Nye Borgerlige i København ved kommunalvalget, der løber af stablen i november. Det blev besluttet ved den københavnske lokalafdelngs generalforsamling den 28. januar.

Under talen lød det også:

“Problemet er blot at vi er nået dertil nu, hvor vi allerede har taget alt alt alt for mange fremmede fjender ind, vores godhed, tossegode politikere har gjort at vi nu står i en situation, hvor der er mindst 350.000 fremmede fjender i landet, og det er ret meget og derfor kan jeg jo forudsige hvad der vil ske. Det er jo sådan at når jeg siger fremmede fjender, så er der nogen af dem der har dansk statsborgerskab, men der er ingen af dem der er danskere, der er tale om mennesker der hader alt hvad vi står for, alt vores kultur og vores medmenneskelighed, det er for dem ynkeligt og svagt. (…) Nu har vi 350.000 mennesker med værdier der går ud på at man må gerne slå folk, man må gerne dræbe folk og hvis de er hedninge hvilket vi jo er i deres øjne, så må man også gerne stjæle fra dem, det er nærmest en god ting at gøre.”

Samt:

“Og på det skæbnesvangre tidspunkt vil en hver danskers pligt være, straks at gribe til våben og melde sig i kampen, side om side, med politi og hjemmeværn, mod de fremmede fjender, der nu har fjernet det sidste gran af tvivl om hvad deres sande hensigter er og altid har været. De fremmede fjender ønsker at dræbe danskerne. (…) Vi vil kæmpe side om side med politi og Hjemmeværn, som udgør vores brødre, vores gader og stræder vil blive forvandlet til floder af blod. Og de fremmede fjenders blod vil ende i kloaken, hvor de fremmede fjender hører hjemme. Af de fremmede fjender er kun omkring 240.000 kampdygtige, men alle militære studier fra de fremmede fjenders hjemlande viser, at de fremmede fjender er kujoner og dårlige soldater. De fremmede fjender er primitive mennesker som faktisk er mennesker mest i biologisk forstand, de stoler kun på deres familliemedlemmer eller andre i deres stamme og derfor kan de ikke kæmpe sammen udenfor stammen og famillien, de er ynkelig uslinge hvis død på det tidspunkt vil være både nødvendig og lovlig.”

Hos Nye Borgerlige i København ønsker man ikke, at kommentere på Paludans tale. En af de andre kandidater, Thomas Køhler, bekræfter overfor Redox, at Rasmus Paludan stiller op, men ønsker ikke at forholde sig til indholdet af Paludans taler. Det samme gælder lokalformand i Nye Borgerlige i København, Anders Toft Hansen. Han ønsker slet ikke at udtale sig til Redox. Selv siger Rasmus Paludan til Redox, at talen er et “oratorisk kunstværk”, og at han derfor ikke vil “dissekere indholdet”. Paludan bekræfter også selv, at han er en af partiets kandidater ved kommunalvalget.

Læs også Redox’ portræt af Rasmus Paludan.

Tags: , , , ,