Pernille Vermund og Peter Seier Christensen præsenterede ved et pressemøde i oktober 2016, at Nye Borgerlige havde indsamlet mere end 20.000 vælgererklæringer og nu var opstillingsberretiget til det kommende folketingsvalg. Foto: Redox.

Yderligere et Nye Borgerlige-medlem ekskluderet

I al stilhed har Pernille Vermunds parti ekskluderet endnu et medlem. Denne gang er der tale om en tidligere Hells Angels-sympatisør.

Publiceret den 9. april 2017

Den 3. april skrev Jonas Steensgaard på Facebook, at han var blevet ekskluderet fra Nye Borgerlige. I sit lange opslag skrev han blandt andet:

“Nu spiller min fortid ind her på facebook og jeg går ind for sandheden i modsætning til muslimer og politikker og jeg skal nok stå på mål for at jeg ikke var for klog i mine unge dage og der ved har en del domme bag mig (…)
der bliver kørt på min person om min fortid her inde og ja jeg blev også smidt ud af Ny borgerlige men sådan er politik jo i Danmark man bøder for sin fortid og det forstår jeg nu håber jeg bare af hele mit hjerte at det danske folk vil stå sammen og i krig imod islam og bildereberg eliten fra folketinget så at vi kan forsvar og bevar vores elskeked Danske land.”

Den fortid Jonas Steensgaard henviser til indeholder lidt af hvert: Rockere, biljagter, fangeflugter og skyderier.

Jonas Steensgaard var ifølge Fyens Stiftstidende tidligere en del af miljøet omkring Hells Angels-støttegruppen Red & White Support Crew. I 2001 stak han af fra tre fængselsbetjente, da han skulle overføres fra et arresthus til et andet. Han afsonede da en dom på 2½ års fængsel for bl.a. at skyde en mand i hovedet med en luftpistol. Tre år senere fik han 15 måneders fængsel for et voldsomt overfald med slagvåben i Gelsted på Vestfyn.

I 2014 fik Jonas Steensgaard halvandet års fængsel for et brutalt overfald på et værtshus i Assens, hvor ofret blandt andet blev slået i hovedet med en Gajol-flaske.

Det er angiveligt de mange fængselsdomme, der har fået Nye Borgerlige til at ekskludere Jonas Steensgaard.

Jonas Steensgaard har ikke ønsket at udtale sig til Redox. Han skriver i en besked: “”Du skal ikke skrive noget om mig i dit Bilderberg pis medie og du skal ikke kontakte mig med dit useriøse journalist så længe at man slet ikke kan forholde sig til sandheden.. Så det håber jeg at du vil respekter dag jeg slet ikke kan forholde mig til din slags og slet ikke dit løgn medie…”

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Nye Borgerlige til eksklusionen.

Tags: , ,